11 Ιανουαρίου 2012

Συνεδρίαση ΕΠΑΜ Χαλανδριου-Ν.Ψυχικού

Συναγωνιστές και φίλοι,

η επόμενη συνάντηση του τοπικού μας πυρήνα ορίζεται για την Παρασκευή 13-01-2012 και ώρα 5.30 το απόγευμα. Η τοποθεσία μέχρι να αποκτήσουμε τα δικά μας γραφεία είναι η ίδια με τις προηγούμενες φορές: Toscanny Brown Cafe (Μεσολογγίου 2, απέναντι απο τα ΚΕΠ στην Κεντρική Πλατεία του Χαλανδρίου, δίπλα στην παιδική χαρά). 

Το Ε.ΠΑ.Μ., ως μέτωπο αυτο-οργάνωσης του Ελληνικού Λαού (πέρα και έξω από κομματικές και ιδεολογικές προτιμήσεις) για την εξασφάλιση της επιβίωσής μας καταρχάς και την αναγέννηση της πατρίδας μας εν συνεχεία, ολοένα και μεγαλώνει. Ωστόσο, με δεδομένο οτι η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται, για να είμαστε αποτελεσματικοί πρέπει να προχωρήσουμε με πιο γοργούς ρυθμούς. Είναι σημαντικό, και να παρευρεθούμε όλοι στη συνεδρίαση του πυρήνα μας, και να είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε δράση και ευθύνες.

Τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι τα έξης:

1. Γνωριμία με νέα μέλη και φίλους και συζήτηση πάνω στο πως "βλέπουν" το Ε.ΠΑ.Μ., τι περιμένουν και τι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην κοινή μας υπόθεση.

2.Οργάνωση της εκδήλωσης για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από όλα τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. Βορείου Τομέα, τις οικογένειες τους και τους φίλους τους (κατα 99% στο Δημαρχείο Αμαρουσίου 23-01). Επειδή, φιλοδοξούμε να είναι μια γιορτή αντάξια των παραδόσεων των λαϊκών γιορτών ακόμη και στις πιο σκληρές εποχές (μουσική, ποτά, φαγητά, λαχειοφόρος κτλ), είναι κρίσιμο ζήτημα το Ε.ΠΑ.Μ. Χαλανδρίου-Ν.Ψυχικού δεδομένου και της σχετικά μεγάλης βαρύτητάς του στον Βόρειο Τομέα να συνεισφέρει τα μέγιστα. Η συμβολή στα έξοδα δεν είναι προαπαιτούμενο, αλλά η διάθεση και το μεράκι είναι!

3.Συζήτηση πάνω στις επόμενες δράσεις του Ε.ΠΑ.Μ. και τοπικά αλλά και σε κεντρικό επίπεδο,καθώς και πάνω στην οργανωτική συγκρότησή του (προσυνεδριακός διάλογος).

4. Άλλα θέματα που αφορούν τον τοπικό πυρήνα Ε.ΠΑ.Μ Χαλανδρίου-Ν.Ψυχικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: