16 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο τύπου για την εκδήλωση στα Μέγαρα



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, το απόγευμα στα Μέγαρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Dionysos Palace, συγκέντρωση που διοργάνωσε ο νεοσύστατος τοπικός πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ.
Πολλοί κάτοικοι της περιοχής, μέσα σε μια γεμάτη αίθουσα, παρακολούθησαν την ομιλία του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος ανέλυσε την οικονομική κρίση και εξήγησε πώς το χρέος της Ελλάδας οδηγήθηκε στην τωρινή κατάσταση. Στην συνέχεια, ο ομιλητής απάντησε σε πολλές ερωτήσεις του κοινού και πρότεινε τρόπους αντιμετώπισης της σημερινής οικονομικής κατάστασης της χώρας και των πολιτών.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης γράφτηκαν πολλά νέα μέλη από τους παριστάμενους στο Ε.ΠΑ.Μ., ενδυναμώνοντας την συλλογική προσπάθεια των κατοίκων των Μεγάρων να ανατρέψουν την κατοχή και να αρνηθούν το χρέος μέσα από τις τάξεις του Ε.ΠΑ.Μ.


 Η συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων και πολιτών από ένα πλατύ ιδεολογικό φάσμα κατέγραψε για μια ακόμα φορά την ευρύτητα της αποδοχής του Μετώπου ανάμεσα στον λαό.
Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. συνεχίζουν καθημερινά τις προσπάθειες ενημέρωσης των πολιτών και εντείνουν την οργανωτική δουλειά, τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων του Μετώπου, που είναι η ανατροπή του σημερινού κατοχικού καθεστώτος και η αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας της χώρας.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.)
Αθήνα, 16-2-2012

Ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε στην σελίδα του ΕΠΑΜ WEB TV [http://www.livestream.com/epamwebtv]

Δεν υπάρχουν σχόλια: