26 Απριλίου 2012

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκρότησης των υποψηφίων


Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ. ολοκλήρωσε την διαδικασία συγκρότησης των υποψηφίων του Μετώπου σε άμεσο συντονισμό με τους συνεργαζόμενους στο εκλογικό ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ».
Η εκλογική διαδικασία προχωράει απρόσκοπτα και σήμερα απερρίφθη η ένσταση του εκπροσώπου της ΕΔΗΚ (συνεργαζόμενοι με τον ΣΥΡΙΖΑ) κατά του Ε.ΠΑ.Μ. από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Όλοι οι συναγωνιστές και συναγωνίστριες του Ε.ΠΑ.Μ. έδειξαν μεγάλη και αποφασιστική διάθεση για να συμμετάσχουν στον εκλογικό αγώνα.
Τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας του «ΟΧΙ» είναι αντιπροσωπευτικά της κοινωνίας και απαρτίζονται από αγωνιστές του αντιμνημονιακού κινήματος, ανέργους, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και νέους επιστήμονες.
Όλα τα ψηφοδέλτια αποφασίστηκαν από τα ίδια τα μέλη και τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. μετά από Συνελεύσεις των πυρήνων.
Με πίστη στα προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. και στους πολιτικούς όρους του «ΟΧΙ», προχωράμε όλοι μαζί μπροστά και επιθετικά, αφουγκραζόμενοι την φωνή του Μετώπου και της κοινωνίας.
Καλούμε όλους να συστρατευθούν στον αγώνα του «ΟΧΙ» τις επόμενες κρίσιμες ημέρες.
Από σήμερα θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για την πορεία του προεκλογικού αγώνα, καθώς και οδηγίες προς τους υποψηφίους και τους εκλογικούς αντιπροσώπους.

Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα 24-4-2012
ekloges2012@epam-hellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: