4 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 6 ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η    Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, Ελληνίδες, Έλληνες

Το θέατρο του παραλόγου που ξεκίνησε την επαύριο των εκλογών του Ιούνη με την δήθεν επαναδιαπραγμάτευση, τις κόκκινες γραμμές και ότι άλλο φληνάφημα ακούσαμε τους τελευταίους μήνες, για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, οδεύει προς το τέλος του.
Οδηγείται προς ψήφιση στο «Ελληνικό» Κοινοβούλιο το πλέον ανθρωποφάγο και καταστρεπτικό για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες «πακέτο» μέτρων, που θα οδηγήσουν τη Κοινωνία σε πραγματικό εξανδραποδισμό και τη χώρα σε, επίσημη πια, ξένη κατοχή και εν τέλει σε διαμελισμό. Όλα αυτά, που το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο εδώ και δύο περίπου χρόνια προειδοποιεί και μάχεται να αποτρέψει, γίνονται αδιάψευστη πραγματικότητα.
Ο Λαός προσπαθεί να αντισταθεί με όποιον τρόπο και μέσα διαθέτει. Οι συνθήκες είναι αντίξοες και η μάχη απέναντι στο καθεστώς, που ήδη παραπαίει, άνιση. Παρ’ όλα αυτά, ο πόλεμος δεν έχει χαθεί. Αντίθετα μάλιστα, δύο κυβερνήσεις αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν, από τη πάλη του απλού κόσμου και το διεφθαρμένο καθεστώς της διαπλοκής και της υποτέλειας  εξαντλεί σήμερα και τις τελευταίες του εφεδρείες.
Τίποτα δεν θα είναι ίδιο από την Τετάρτη το βράδυ, έστω κι αν καταφέρουν να περάσουν τα «μέτρα» με κάποια «φτιαχτή» πλειοψηφία στη Βουλή. Στο χέρι μας είναι το χτύπημα που θα δώσουμε με τις κινητοποιήσεις που έχουμε μπροστά μας, να είναι συντριπτικό και να οδηγήσει το καθεστώς στη τελειωτική κατάρρευσή του.
Λίγα πράγματα χρειάζονται για να τα καταφέρουμε: Οργάνωση, συσπείρωση, πέρα από τεχνητούς, ή άκαιρους διαχωρισμούς σε «δεξιούς» κι «αριστερούς», πίστη στο δίκιο του  Αγώνα και μαζική συμμετοχή σ’ αυτόν. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη μάχη και δεν θα λείψει.
Το Ε.ΠΑ.Μ. όχι απλώς θα συμμετάσχει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτή τη μάχη μέχρι τέλους, αλλά φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σ’ αυτή. Ήρθε η ώρα να δείξουμε τη πραγματική μας δύναμη, ενώνοντας το Λαό και οδηγώντας τον στη τελική Νίκη.

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΠΑΜ
Την Τρίτη 6 του Νοέμβρη στις 11:00’ π.μ. θα βρεθούμε όλοι μαζί στο μεγάλο απεργιακό συλλαλητήριο και τη πορεία που θα ακολουθήσει με σημείο προσυγκέντρωσης  στην οδό Πατησίων και Στουρνάρη έξω από το θέατρο «ΑΛΦΑ». Όλα τα μέλη, οι φίλοι του Μετώπου και όσοι περισσότεροι μπορούν να ειδοποιηθούν για να έλθουν μαζί μας, θα βρεθούμε εκεί.
Την επόμενη ημέρα Τετάρτη 7 του Νοέμβρη στις 4:30’ μ.μ. θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στη πλατεία μπροστά από τη Παλιά Βουλή στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη και μαζί με όλο το λαό θα δώσουμε τη δική μας απάντηση στους δωσίλογους και τους προδότες.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ


Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ., 4/11/12
_________________________________________________________________________


Επισκεφθείτε μας στους Ιστότοπους:Δεν υπάρχουν σχόλια: