4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΑΜ, Κάντανος Χανίων, Γ. Πολυράκης, 31 Αυγούστου 2012 

 

Γιάννης Πολυράκης, Ομιλία στην Κάντανο Χανίων στις 31/08/2012, Διοργάνωση ΕΠΑΜ Χανίων σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Συνέχεια των ομιλιών με θέμα τις συνέπειες από την πώληση της ΑΤΕ, https://www.youtube.com/watch?v=j8qwwYJ_Hr8
"Αγρότες ελάτε να δούμε πως θα οργανωθούμε, για να υπερασπιστούμε την αγροτική γη που ανήκει σε όλους μας"
Την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην Κάντανο Χανίων η δεύτερη ομιλία του ...γεωπόνου - συγγραφέα Δρ. Γιάννη Θ. Πολυράκη, τ. Διδάσκοντος Πολυτεχνείου Κρήτης και τ. Διευθυντή του Κεντρικού Καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας Χανίων. Στόχος η ουσιαστική και όχι παθητική ενημέρωση με στόχο την ενεργή αφύπνιση του κόσμου.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Χανίων, συμπαρίσταται ενεργά στον αγροτικό κόσμο της χώρας και καλεί το λαό σε ομόνοια και πλήρη εναντίωση των όποιων αντι-αγροτικών, αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων προσπαθήσει να επιβάλλει η εγχώρια τρόικα της συγκυβέρνησης και το μπλοκ ΔΝΤ -- ΕΕ. Προσπαθεί να συγκολήσει τις φαινομενικά ετερόκλητες ομάδες αντίστασης. Είμαστε αδέλφια σε ένα κοινό αγώνα. Ας συμπορευτούμε όλες οι υγειείς δυνάμεις σε αυτό το τόπο, αλληλέγγυοι και αντιστεκόμενοι.
Το κέρδος από αυτή την εκδήλωση θα είναι να βρουν εφαρμογή αυτά που προτάθηκαν και να δρομολογηθούν νέες δράσεις, γειτονιά με γειτονιά, χωριό με χωριό, με αλληλεγγύη αλλά και με δυναμικές αντιδράσεις σε οτιδήποτε υποβιβάζει την αξιοπρέπεια μας αλλά και την ελευθερία μας. Ανθρωποκεντρική οργάνωση της κοινωνίας με έμφαση στις πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου.
Ζητάμε συγνώμη για τις τεχνικές ατέλειες του video, παλεύουμε με ότι μέσα διαθέτουμε.
Ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας Αντίστασης Σελίνου ( http://omaselinou.blogspot.gr ) για την ουσιαστική παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: