9 Οκτωβρίου 2012

Merkel Raus!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
στα Μέλη, τους Φίλους του Ε.Πα.Μ. και όλο τον Λαό

Τα μέτρα που εξάγγειλε η κυβέρνηση μέσω της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), υπερβαίνουν σε ύφος και περιεχόμενο ακόμα και το  γνωστό «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της χούντας των συνταγματαρχών.
Στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί ντελίριο παραφροσύνης αλλά ταυτόχρονα και φόβου, έντρομων ανθρωπάριων, υπάκουων δούλων ξένων κατακτητών που άρχισαν να πανικοβάλλονται μπροστά στο επερχόμενο τέλος  τους  που διαβλέπουν να πλησιάζει σύντομα.
Όλα τα αυταρχικά, χουντικά και τυραννικά καθεστώτα αντιδρούν με τον ίδιο σπασμωδικό τρόπο, από τον πανικό που τα καταλαμβάνει μπροστά στο διαφαινόμενο τέλος τους.
Συμβουλεύουμε τα ανδρείκελα της εσωτερικής τρόικα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) να παραδώσουν την εξουσία στο λαό με όσο το δυνατόν πιο ειρηνικό τρόπο γίνεται – και όσο ακόμα υπάρχει καιρός – πριν από το επερχόμενο ξέσπασμα του λαού.
Δεν μπορούν – παραμονές της επετείου της αποχώρησης των ναζιστικών θηρίων από τον τόπο μας – να υποδέχονται με δουλικό τρόπο την ηγεσία των απογόνων εκείνων των θηρίων και να απαιτούν από τον ελληνικό λαό να σκύψει και να σωπάσει.
Ο ελληνικός λαός όμως δεν πρόκειται να τους μοιάσει. Θα τους πετάξει σύντομα στα σκουπίδια της ιστορίας και θα τους τιμωρήσει, έτσι όπως αξίζει σε προδότες και δωσίλογους.
Συναγωνιστές, η προσυγκέντρωση του Ε.Πα.Μ. θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί. Δηλαδή στις 12:30 στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Καμία δικτατορία και καμία απαγόρευση δεν μας φοβίζει. Όλοι στους δρόμους για δηλώσουμε με τον όγκο και τον παλμό μας ότι η σκύλα του 4ου ράιχ είναι ανεπιθύμητη σ’ αυτή τη χώρα. Μόνο σε έκτακτη περίπτωση, αδυναμίας πρόσβασης που δεν μπορεί από τώρα να προβλεφθεί, ο χώρος προσυγκέντρωσης ορίζεται στη πλατεία Κάνιγγος.

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.
8/10/2012  
                                                                   

Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές,
δονήστε σύγκορμη τη χώρα πέρα ως πέρα...
Βογκήστε τύμπανα πολέμου... Οι φοβερές
σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα !
[Άγγελου Σικελιανού, Παλαμάς. Το ποίημα αυτό απήγγειλε ο ποιητής στην κηδεία του Κωστή Παλαμά επί γερμανικής κατοχής].

 
[Σύνθεση του ΕΠΑΜ Πάτρας]
  
Δείτε το Βίντεο από την χθεσινή πορεία του ΕΠΑΜ [http://www.youtube.com/watch?v=CMHnL2aRwPk&list=UUikCevXJdWJG5mnRBG-5FBw&index=4&feature=plpp_video]

Δεν υπάρχουν σχόλια: