29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Με μεγάλη μου λύπη έρχομαι να σας ανακοινώσω ότι πριν από ολίγου χάσαμε από την γνωστή νόσο τον αγαπημένο μας και την ψυχή του Ε.ΠΑ.Μ Κέρκυρας Σταύρο Αρώνη. (http://www.facebook.com/stavros.aronis.54). Τα λόγια είναι περιττά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και συναγωνιστή μας, μιας και όλοι μας ξέραμε τον αδέκαστο χαρακτήρα του και την πίστη του στα ιδανικά και τα σωστά πρότυπα για την πατρίδα.

Μας είχε λείψει όλο αυτό τον καιρό που ήταν ασθενής, αλλά τώρα…. Πραγματικά πολύ μεγάλο το κενό που μας αφήνει. Θα μας παρηγορεί όμως που από εκεί ψηλά ξέρουμε ότι θα είναι για πάντα κοντά μας, όπως μας υποσχέθηκε σε μια από τις τελευταίες του κουβέντες.

Πρότυπο ανδρός, γεμάτο αρετές, θάρρος, γενναιότητα και συμπόνια για τον συνάνθρωπό του, ήταν είναι και θα είναι για πάντα, φωτεινό και ζωντανό παράδειγμα για όλους μας.

Θα σε θυμόμαστε πάντα αδελφέ, σύντροφε και συναγωνιστή μας Σταύρο.

Με βαθειά θλίψη

Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ Κέρκυρας.



Εκφράζουμε κι εμείς τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συναγωνιστές του Ε.ΠΑ.Μ. Κέρκυρας. 

Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειου Τομέα 

ΣΧΟΛΙΟ: 
Ο Σταύρος Αρώνης υπηρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του ΕΠΑΜ Κέρκυρας, που  είχα την τιμή και τη χαρά να τον γνωρίσω από κοντά και να διαπιστώσω τον ξεχωριστό του  χαραχτήρα.. 
Υπήρξε η προσωποποίηση μιας  αγνής, πατριωτικής και αγωνιστικής φυσιογνωμίας, που πάλευε για τα υψηλά ιδανικά  της λαικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

 Στο 1ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ ξεχώρησε  με την παρουσία του και πάλεψε για την ενότητα του Μετώπου.

 Η οικογένειά του έχασε το στυλοβάτη της, οι φίλοι του έναν μοναδικό σύντροφο και το ΕΠΑΜ έναν άξιο  μαχητή του. 

Σύναγωνιστή και σύντροφε Σταύρο θα είσαι για πάντα  στις καρδιές όλων μας. 
Με θλίψη 
Δημήτρης Κυπριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: