15 Ιανουαρίου 2013

Οι Δωσίλογοι αλληλοβραβεύτηκαν ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε: ΟΥΣΤ!Οι Δωσίλογοι αλληλοβραβεύτηκαν ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε: ΟΥΣΤ!


Εκατοντάδες πολίτες υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και συνθήματα, όπως «βραβείο, βραβείο δίνουν σε όσους κάνανε την χώρα μας σφαγείο», τους προσκεκλημένους του ΙΟΒΕ (τον «ιδιωτικό» οργανισμό που προωθεί… την ιδιωτικοποίηση της χώρας) που προσήρχοντο στο Ίδρυμα Λάτση για την «βράβευση Παπαδήμου», την Δευτέρα 14/1 το απόγευμα.
Μετά από την πρωτοβουλία του ΕΠΑΜ, και με συντονισμένη κινητοποίηση, πλήθος κόσμου από μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου-ΕΠΑΜ, του «Δεν Πληρώνω», των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», της «Συντονιστικής Ομάδας Κινημάτων» και τοπικών πρωτοβουλιών όπως η «Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς» κ.ά. συγκεντρώθηκαν στο Κεφαλάρι Κηφισιάς όπου βρισκόταν από νωρίς ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ για να προστατεύσει τους «εκσυγχρονιστές» δωσίλογους και τους καλεσμένους VIPs του κατοχικού καθεστώτος.
Το μπλοκ του ΕΠΑΜ, μαζί με το κίνημα «Δεν Πληρώνω», ξεκίνησαν μετά τις 6 το απόγευμα από το Άλσος Κηφισιάς και σε πορεία έφτασαν στον χώρο της φιέστας, αφού συναντήθηκαν και με τους Αγανακτισμένους Μοτοσυκλετιστές.
Στο ύψος του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς υπήρξε μικρή ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να εμποδίσουν την πορεία των μοτοσυκλετιστών, αλλά ο κόσμος αντέδρασε φωνάζοντας: «Σε κάθε γωνία υπάρχει αστυνομία, η Χούντα ΔΕΝ τελείωσε το ‘73».
Παρά την προσπάθεια της αστυνομίας και των ΜΑΤ να εμποδίσουν …τις επευφημίες των συγκεντρωμένων προς τους φίλους του Παπαδήμ-ι-ου: «κλέφτες», «προδότες», …η συγκέντρωση εξελίχθηκε ομαλά. Μέσα σε ένα ενωτικό κλίμα, με αυτοσχέδια συνθήματα, με ντουντούκες, με κορναρίσματα των μοτοσυκλετιστών, με σφυρίχτρες και τύμπανα τα μέλη των διαφόρων κινημάτων έστειλαν μια δυναμική προειδοποίηση στους «πρόθυμους» της εγχώριας ελίτ να παραδώσουν την χώρα ότι «όλα τα λαμόγια θα πάνε φυλακή».
Όπως φώναζαν οι αγανακτισμένοι διαδηλωτές: «Κουβέλη, Βενιζέλο, Σαμαρά, κουφάλες / Σημίτη, Παπαδήμο, έρχονται κρεμάλες».
[Πατήστε παρακάτω για περισσότερο φωτορεπορτάζ] 
01
[Πηγή φωτο 01: Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας]

02
03
04
05
06
07

08
 [Πηγή φωτο 08: enikos, φωτορεπορτάζ Άρης Χαλκιάς]

09
10
11
12
13
14
15
16

17
 [Πηγή φωτο 17: http://epamacharnonbdp.blogspot.gr/2013/01/blog-post_15.html]

18
19
20
21
22

[Φωτορεπορτάζ: © epambp.blogspot.gr]Δεν υπάρχουν σχόλια: