21 Μαρτίου 2013

Διαλύστε τη γερμανική ομοσπονδία των βαρβάρων, για να σωθεί η Ευρώπη

Κυπριακή τραγωδία


Διαλύστε τη γερμανική ομοσπονδία των βαρβάρων, για να σωθεί η Ευρώπη.
Ο πιο άχρηστος λαός της Ευρώπης επιτίθεται σε όλους τους λαούς της.
Τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από εκατό χρόνια "βυθίζει" την ήπειρο στη φτώχεια και την απελπισία.
Αν βάλεις ένα μεγαλόσωμο πρόβατο επικεφαλής μιας αγέλης λεόντων, το βέβαιο είναι ότι θα την οδηγήσει στον όλεθρο και την καταστροφή. Γιατί; ...Γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ελπίδα επιβίωσης, όταν ο ηγέτης μιας αγέλης ανήκει σε διαφορετικό είδος από αυτό της ίδιας της αγέλης ...Γιατί, όσο ισχυρό κι αν εμφανίζεται ένα πρόβατο, δεν μπορεί να "σώσει" τα λιοντάρια, καθώς δεν έχουν τις ίδιες εκείνες ανάγκες, των οποίων η κάλυψη οδηγεί στη "σωτηρία" τού είδους. Το πρόβατο έχει άλλες ανάγκες, άλλη διατροφή και άλλες συνήθειες από τα λιοντάρια. Ακόμα κι αν είναι πανίσχυρο, δεν αρκεί η έννοια της απλής ομοιότητας για να διασφαλίσει αυτά τα οποία διασφαλίζονται μόνον από την απόλυτη ταύτιση.
Σε μια τέτοια περίπτωση το τέλος είναι κοντά, εφόσον η διαφορετικότητα των "ειδών" είναι τόσο καθοριστική, που αυτή τελικά θα "αποφασίσει" για το "μοιραίο". Γιατί όμως λέμε όλα αυτά τα "βουκολικά" σε ένα κείμενο για τη Γερμανία; Γιατί κάποιοι αφελείς έχουν αναγορεύσει τη σημερινή ηγεσία της Γερμανίας σε "εγγυητή" της ευρωπαϊκής ενοποίησης. Γιατί κάποιοι ιστορικά "αναλφάβητοι" έχουν εναποθέσει στη Γερμανία τις ελπίδες τους για την "επιβίωση" της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί κάποιοι οπαδοί τής λογιστικής σκέψης θεωρούν ότι η Γερμανία είναι αυτήν, που, ως το ισχυρότερο οικονομικά κράτος της Ευρώπης, είναι η μόνη που μπορεί να οδηγήσει τα ευρωπαϊκά έθνη στη "σωτηρία".
    Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστορικές "μπαρούφες" όλων των εποχών. Η Γερμανία όχι απλά δεν μπορεί να σώσει την Ευρώπη, αλλά στην κυριολεξία είναι ανίκανη να σώσει τον εαυτό της. Στην καλύτερη γι' αυτήν περίπτωση είναι να κάνει ολόκληρη την Ευρώπη σαν τα "μούτρα" της και αυτό θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Τι ακριβώς είναι αυτά γερμανικά "μούτρα" στα οποία αναφερόμαστε τόσο υποτιμητικά και τα οποία δεν θα θέλαμε να τα δούμε ποτέ "ζωγραφισμένα" στο ευρωπαϊκό "πρόσωπο"; ...Τα "μούτρα" τού σκλάβου των Εβραίων ...Τα "μούτρα" τού απόλυτα υποταγμένου λαού της Ευρώπης ...Τα "μούτρα" του μοναδικού κατακτημένου κράτους στη σημερινή Ευρώπη.
Αυτή είναι η Γερμανία ...Ίσως το μοναδικό κατακτημένο κράτος, που απέμεινε στον Δυτικό Κόσμο. Στον αιώνα αυτόν, που όλες οι αποικίες της Αφρικής έχουν απελευθερωθεί, η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ξένο ζυγό. Ως εκ τούτου η ελευθερία της Ευρώπης και των λαών της δεν μπορεί να εξασφαλιστεί από ένα κράτος, το οποίο από την ίδρυσή του δεν έχει γνωρίσει την ελευθερία. Δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία της Ευρώπης και των λαών της από ένα κράτος, το οποίο από την ίδρυσή του και εντεύθεν "ανήκει" στην κυριολεξία σε άλλους. Δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το αυτόβουλο της Ευρώπης και των λαών της από ένα κράτος, το οποίο είναι "μαριονέτα" στα χέρια των Εβραίων τοκογλύφων, που ίδρυσαν το κράτος αυτό.
Η Γερμανία δεν ανήκει καν στο "είδος" εκείνο, στο οποίο κάποιοι την τοποθετούν επικεφαλής, προκειμένου να το οδηγήσει στη σωτηρία. Ο σύγχρονος γερμανικός λαός στην κυριολεξία συγκαταλέγεται καταχρηστικά στο "είδος" των εθνών. Είναι ένα τεχνητά "κατασκευασμένο" έθνος, το οποίο και μόνον που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα γνωστά ευρωπαϊκά έθνη αποτελεί μέγα ιστορικό "ατόπημα". Ο σημερινός γερμανικός λαός είναι ένα ανθρώπινο σύνολο χωρίς συγκεκριμένα πολιτισμικά ή θρησκευτικά χαρακτηριστικά, τρομοκρατημένο και ελεγχόμενο, το οποίο κάποιοι το ανέβασαν σε μια εθνική "πλατφόρμα", η οποία δεν είναι φυσική.
Στην πραγματικότητα ο σημερινός γερμανικός λαός είναι ένα ολόκληρο ευρωπαϊκό "φύλο", το οποίο παριστάνει το έθνος και ως εκ τούτου είναι ιδιόμορφη η συνολική παρουσία του. Είναι τόσο καταλυτική αυτή η ιδιομορφία της γερμανικής περίπτωσης, που, οτιδήποτε κι αν πει κάποιος εις βάρος των Γερμανών και της Γερμανίας -όσο αρνητικό ή ρατσιστικό κι αν φαίνεται- δεν παύει να είναι αλήθεια. Αν, για παράδειγμα, "ιεραρχούσαμε" τους λαούς της Ευρώπης με βάση την προσφορά τους στην ανθρώπινη αλλά και την ευρωπαϊκή ιστορία, τότε ο σύγχρονος "γερμανικός" λαός είναι σίγουρα ο τελευταίος της Ευρώπης.
Στην Ευρώπη, η οποία έδωσε μερικούς από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς στην ανθρώπινη ιστορία, η Γερμανία δεν μπαίνει καν στις "λίστες" της. Ο λαός της όχι απλά δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή "ελίτ" των λαών, αλλά είναι ο απόλυτα "κατώτερος" λαός ...Ο μόνος λαός που δεν έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΕ απολύτως στην ανθρώπινη και ευρωπαϊκή ιστορία ...Ο μόνος λαός που θα μπορούσε άνετα να καταγραφεί ως ο "ψυχοπαθής" του τελευταίου αιώνα, εφόσον με την ύπαρξή του μόνον την καταστροφή και τον θάνατο "σπέρνει" γύρω του ...Ο λαός, που, μέσα στην άγνοιά του, χαίρεται όταν χαρακτηρίζει σαν PΙIGS διάσημους ευρωπαϊκούς λαούς, οι οποίοι θεμελίωσαν όχι απλά την ευρωπαϊκή αλλά την πανανθρώπινη ιστορία.

[Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: