19 Ιουνίου 2012

Τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί από ένταση στα Άνω Λιόσια

Πέντε τραυματίες αστυνομικοί είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών που δέχτηκαν από Ρομά στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα από μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης επιτέθηκε ...
στον καταυλισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσια.
Στην συνέχεια, περίπου 150 αθίγγανοι, επιτέθηκαν σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ, έσπασαν ένα τζάμι και προσπάθησαν να το κάψουν.

Μετά από αυτό το περιστατικό παρενέβη η αστυνομία ενώ από την πλευρά τους οι Ρομά έσπαγαν καταστήματα στη Λ. Φυλής βάζοντας ταυτόχρονα και φωτιές σε κάδους.
Η μανία των αθίγγανων όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην συνέχεια επιτέθηκαν με καραμπίνες στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά από τα σκάγια, πέντε αστυνομικοί.
Οι Ρομά όμως συνέχισαν το έργο τους καθώς στράφηκαν εναντίον του Α.Τ. των Άνω Λιοσίων.
Η σημερινή ένταση, ενδέχεται να έχει σχέση με τον θάνατο ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί της Κυριακής, όταν στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ναυπλίου στο Ζεφύρι, ένας νεαρός αθίγγανος με το όχημά του παραβίασε STOP, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή στην οποία επέβαιναν ο άτυχος άντρας και ο συνάδελφός του.
Αυτή την στιγμή οι Ρομά έχουν επιστρέψει στον καταυλισμό τους και τα πνεύματα φαίνεται πως έχουν ηρεμίσει.
Newsbomb.gr


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΓΙΑΤΙ;;;
Ένταση επικράτησε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια με πέντε τραυματίες αστυνομικούς από σκάγια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.00 όταν τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο του οποίου ο οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατέβασαν τον οδηγό του λεωφορείου και τους επιβάτες και έριξαν εύφλεκτο υγρό βάζοντας φωτιά για να κάψουν το λεωφορείο.



Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ στο στόχαστρό τους βρέθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.


Παράλληλα οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαναν πλιάτσικο σε τουλάχιστον δυο μαγαζιά ενώ κάποιοι εξ αυτών πυροβόλησαν με καραμπίνες με αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί να τραυματιστούν.


Στη συνέχεια κατέφυγαν σε καταυλισμό της περιοχής.


Στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ. Για τα επεισόδια διενεργείται προανάκριση.


Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: