13 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ 3ης ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ Ε.Σ.Σ. ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ 3ης ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
Έληξαν το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2014 οι διήμερες εργασίες της 3ης Συνόδου του 58μελούς Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου της περιόδου μετά το 2ο Συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου.
Οι εργασίες εξελίχθηκαν μέσα σε ένα αισιόδοξο κλίμα για την επιτυχημένη πορεία του Μετώπου όλο αυτό το διάστημα.
Μετά την ολοκλήρωση της πολιτικής εισήγησης του Γενικού Γραμματέα σ. Δ. Καζάκη και της Πολιτικής Γραμματείας στην αρχή της πρώτης ημέρας των εργασιών, ακολούθησε αναλυτική συζήτηση αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την αποτίμηση των δράσεων του Μετώπου μέχρι σήμερα. Επίσης, κατατέθηκαν πολλές προτάσεις για την από εδώ και πέρα πορεία, οι οποίες μετά από λεπτομερή συζήτηση έγιναν αποδεκτές από το Σώμα του Οργάνου σχεδόν στο σύνολό τους.
Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος στον οποίο συμμετείχαν όλα τα μέλη του σώματος μέσα σε δημιουργικό, ενωτικό και συναγωνιστικό πνεύμα. Οι προβληματισμοί υπήρξαν εύστοχοι και παραγωγικοί, αποδεικνύοντας την ωριμότητα που χαρακτηρίζει πλέον την οργάνωση του Ε.Πα.Μ. μόλις δυόμισι χρόνια μετά την ίδρυσή του και την ετοιμότητά της να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας.
Τέλος, εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία δημοσιοποιείται ξεχωριστά και αποτελεί πλέον επίσημο ντοκουμέντο του Μετώπου.

Αθήνα 12 Ιανουαρίου 2014
Για το Ε.Σ.Σ. του Ε.Πα.Μ., το Προεδρείο της Συνόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: