29 Μαΐου 2012

Νεοναζιστική μηχανοκίνητη παρέλαση κατά δημοσιογράφων


Μέλη της Χρυσής Αυγής "παρήλασαν" με μηχανές μπροστά από το υπουργείο Εργασίας χθες, Δευτέρα, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες προς τους απεργούς δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο. Οι νεοναζί δεν παρέλειψαν φυσικά να χαιρετίσουν ναζιστικά πριν αποχωρήσουν.


Εξώδικο της Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ κατά των ΜΜΕ

Εν τω μεταξύ, την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατά των ηλεκτρονικών ΜΜΕ (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών) προκειμένου «να εξασφαλιστεί ισότιμη μεταχείριση για τα μέλη και τις ιδέες της» ζήτησε η Χρυσή Αυγή με εξώδικη πρόσκλησή της στην οποία επίσης δηλώνει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου του κόμματος καταγγέλλεται «η παράνομη και αντισυνταγματική στάση των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων, τα οποία αφού μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου εξαπέλυσαν τόνους λάσπης κατά του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος και των στελεχών του, επέστρεψαν στην συνήθη αντιδημοκρατική τακτική της φίμωσης και του αποκλεισμού μας».

Στο κείμενο του εξώδικου γίνεται λόγος για συστηματική και κατ' εξακολούθηση παραβίαση του δικαιώματος του κόμματος σε ραδιοτηλεοπτική προβολή ανάλογη των ποσοστών που πήρε στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: