1 Φεβρουαρίου 2013

Κινητοποιήσεις του Ε.ΠΑ.Μ. στα Βόρεια Προάστια



Κινητοποιήσεις του Ε.ΠΑ.Μ. στα Βόρεια Προάστια
Διαμαρτυρία για τα χαράτσια και τις απειλές κατασχέσεων πραγματοποίησαν στην ΔΟΥ Κηφισιάς μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. Κηφισιάς-Ερυθραίας μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς. Από τις 8.30 το πρωΐ της Πέμπτης (31/01) βρέθηκαν έξω από την είσοδο της Εφορίας ενημερώνοντας τις δεκάδες των εισερχομένων.



Στην συνέχεια, αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων έγινε δεκτή από τον διευθυντή της ΔΟΥ Κηφισιάς, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να εξυπηρετήσει τους πολίτες… αλλά την χώρα την κυβερνάει πλέον ο Ράϊχενμπαχ!



Οι συναγωνιστές του απάντησαν ότι αυτός και οι υπόλοιποι υπάλληλοι οφείλουν να σταθούν στο πλευρό των πολιτών, να κλείσουν την Εφορία και να κατέβουν μαζί μας στους δρόμους μέχρι να φύγει το ΔΝΤ, η τρόϊκα και να λευτερωθεί η χώρα.


Αργότερα, στις 11 το μεσημέρι, τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. Κηφισιάς, μαζί με τους συναγωνιστές των πυρήνων Νέου Ηρακλείου και Νέας Ιωνίας, βρέθηκαν έξω από την ΔΕΗ Κηφισιάς, όπου ο κόσμος σχημάτιζε ουρές για να κάνει διακανονισμούς προκειμένου να πληρώσει τους φουσκωμένους λογαριασμούς και τα χαράτσια.



 Ενημερώθηκαν οι πολίτες ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν το χαράτσι, ότι δεν πέρασε ο εκβιασμός της διακοπής του ρεύματος και ότι πρέπει να καθυστερεί όσο το δυνατόν περισσότερο τις πληρωμές, γιατί οι νόμιμοι είμαστε εμείς και οι παράνομοι είναι αυτοί! Ο κόσμος στην ουρά συνομιλούσε συνέχεια μαζί μας και όσοι δεν γνώριζαν, έμαθαν για το Ε.ΠΑ.Μ. και τα προτάγματά μας.



Με τις σημερινές δράσεις μας ο κόσμος ενημερώθηκε, εμψυχώθηκε και είδε ότι το λαϊκό κίνημα είναι κοντά του και αντιστέκεται.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!

Ε.ΠΑ.Μ. Κηφισιάς-Ερυθραίας και Βορειότερα
31/01/2013








Δεν υπάρχουν σχόλια: