1 Φεβρουαρίου 2013

Ποτέ ξανά!

Ποτέ Ξανά!

 [Πέθανε ο φονιάς του Πολυτεχνείου Νίκος Ντερτιλής]

 


Χθες κηδεύτηκε ο πιο σκληρός από τους εγκληματίες-δολοφόνους του Πολυτεχνείου Ντερτιλής. Προερχόμενη από τη γενιά του Πολυτεχνείου δεν θα μπορούσα να αφήσω έτσι το θέμα μιας και είναι γνωστό σε όλους ότι ο συγκεκριμένος ήταν από τους πιο ανάλγητους και αμετανόητους χουντικούς που μάλιστα καυχιόταν ότι στην ημέρα της δολοφονίας του νεαρού αγωνιστή Μυρογιάννη, "επειδή ήξερε καλό σημάδι, τον σημάδεψε στο κεφάλι και τον σκότωσε μια κι έξω". Δικάστηκε γι΄αυτό, καταδικάστηκε τότε στις δίκες της Χούντας. 

Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω όμως τούτα εδώ τα λίγα λόγια δεν είναι απλά ότι δεν μπόρεσα ποτέ να συγχωρήσω ότι αυτός ο άνθρωπος ύβριζε με τον τρόπο του πάντα τους συντρόφους της γενιάς μου που χάθηκαν αλλά και που συνεχίζουν να ζουν με το όραμα να τελειώσουν αυτό που δεν άφησε να γίνει στη χώρα μας το σύστημα μετά την Μεταπολίτευση, είναι ότι η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται. Με έκανε έξαλλη η στάση της Χρυσής Αυγής,  ενός κόμματος  που βρίσκεται στο ελληνικό κοινοβούλιο και προκαλεί με αυτόν τον χυδαίο τρόπο. 

Επειδή δεν νομίζω ότι η Χρυσή Αυγή απαρτίζεται από ηλίθιους, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο λόγος αυτής της πρόκλησης δεν είναι σοβαρότερος από αυτόν που φαίνεται. Η Χ.Α. "καμώνεται" την Πατριωτική δύναμη. Καπηλεύεται την δυστυχία του ελληνικού λαού, τολμά και μιλά για "τιμωρία". Παραβιάζει πόρτες που αφήνονται συνειδητά μισάνοιχτες.

Βρισκόμαστε υπό κατοχήν. Η εσωτερική τρόϊκα που μας κυβερνά, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης έχει καταπατήσει κάθε δημοκρατική έννοια, έχει βυθίσει τον ελληνικό λαό σε απελπισία και δολοφονεί καθημερινά "μια κι έξω" κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Απ΄την άλλη μεριά η "παραδοσιακή αριστερά" αντί να καταγγείλει τους ντόπιους δοσίλογους, τους ανάλγητους δολοφόνους των ηλικιωμένων, των ανέργων, της νεολαίας, τους πραγματικούς υπαλλήλους του πλανητικού φασισμού ασχολείται με "σταγονίδια", παρακάμπτοντας τον πραγματικό φασισμό.

Οποία υποκρισία όλων !

Είναι αυτό που πρέπει να ξεσκεπάσουμε. Η παραδοσιακή αριστερά, αν καταλαβαίνει τι σημαίνει υπεράσπιση της Πατρίδας, τι σημαίνει να είναι οι άνθρωποι χωρίς ψωμί, χωρίς δουλειά, χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, αν καταλαβαίνει τα διχαστικά διλήμματα που τίθενται από "ειδικούς"  στην πόλωση "δεξιάς - αριστεράς", ας βγει έξω από το άθλιο προδοτικό κοινοβούλιο και ας κηρύξει ΑΝΕΝΔΟΤΟ, ενάντια σε όσους καταλύουν στην πράξη τη δημοκρατία σήμερα, ενάντια σ΄αυτούς που ονειρεύονται νέες στρατιωτικές χούντες.

Ας ζητήσει από το Λαό να μπει μπροστά, να τους ανατρέψει και να γίνει αυτός αφέντης σ΄αυτό τον ταλαιπωρημένο τόπο.

Υ.Γ. Η γενιά του Πολυτεχνείου δεν ολοκλήρωσε το έργο της. Είναι εδώ να βροντοφωνάξει μαζί με τη νέα γενιά: "ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73".

Σ.Ν.



[Δείτε και στο http://kokkinostupos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6639.html]

Δεν υπάρχουν σχόλια: