15 Φεβρουαρίου 2013

Γερμανία. Τότε με φυλετική "καθαρότητα", τώρα με δημοσιονομική "καθαρότητα"...

Γερμανία. Τότε με φυλετική "καθαρότητα", τώρα με δημοσιονομική "καθαρότητα"...

[Πηγή: προεδρική δημοκρατία, 14/02/2013]
Η Γερμανία, η οποία επί χρόνια είχε εισβάλει στο εσωτερικό της Ελλάδας και έχει διαβρώσει την πολιτικοοικονομική της ολιγαρχία, χρησιμοποίησε την κατάλληλη στιγμή την χώρα ως όχημα ελέγχου ολόκληρης της Ευρώπης. Επί χρόνια μεθοδικά ετοίμαζε το σχέδιο κυριαρχίας της στην Ευρώπη. Την ώρα που οι άλλοι λαοί και ιδιαίτερα του Νότου απολάμβαναν τον…
«Παράδεισο» του ευρώ, η ίδια εφάρμοζε σφικτή εσωτερική οικονομική πολιτική και ταυτόχρονα συσσώρευε τεράστιο πλούτο από τις εξαγωγές της σε χώρες χαμηλής παραγωγής, όπως η Ελλάδα, τις οποίες απομυζούσε οικονομικά. Μεθοδευμένα δυνάμωνε η ίδια μέσα σε μια (υποτίθεται) αλληλέγγυα νομισματική ένωση.
Αμέσως μόλις βγήκε στην επιφάνεια η οικονομική κρίση στη χώρα μας από τα τέλη του 2009, χρησιμοποίησε την κυβέρνηση Παπανδρέου και την ντόπια παρασιτική πολιτικοοικονομική ολιγαρχία για να φέρει το ΔΝΤ στην Ευρώπη. Το έφερε για να το χρησιμοποιήσει ως χωροφύλακα και ως ασπίδα, προκειμένου κυρίως να εισπράττει το ΔΝΤ τη δυσφορία από την δημοσιονομική «καθαρότητα», που η ίδια επιβάλλει στην Ευρώπη. Μια δημοσιονομική “καθαρότητα” η οποία εξοντώνει τις αδύναμες χώρες και τις οδηγεί κατ’ ευθείαν στα γερμανικά συμφέροντα. Στην ουσία είναι η ίδια πίσω από την τροϊκα (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ) που κινεί τα νήματα. Από την πρώτη στιγμή απαγόρευσε το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους προς ιδιώτες, όπως είχε συστήσει το ΔΝΤ. Απεναντίας και με τη πλήρη βοήθεια των γερμανόφιλων Ελλήνων πολιτικών, μετέτρεψε το ελληνικό χρέος προς τους ιδιώτες τραπεζίτες κ.λ.π. σε χρέος της Ελλάδας προς τα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ ώστε να τα έχει αναγκαστικούς “συμμάχους” ακόμα και χωρίς τη θέλησή τους στο έργο της.
Στη συνέχεια, με τον εκφοβισμό περί κατάρρευσης του ευρώ εξ αιτίας δήθεν των σπάταλων χωρών του Νότου και με όπλο την δημοσιονομική «καθαρότητα», όπως άλλοτε την φυλετική «καθαρότητα», προκαλεί και πάλι μαζική ανθρωπιστική κρίση. Πρόσφατα απέρριψε νέα πρόταση του ΔΝΤ για “κούρεμα” του ελληνικού χρέους προς τα κράτη της ΕΕ και προς την ΕΚΤ. Χθες μόλις, μέσω του κ. Ρεν, απέρριψε τη νέα προειδοποίηση του ΔΝΤ για εσφαλμένη πολιτική στην Ελλάδα.
Τώρα επιτίθεται στην Κύπρο και όπως παρουσίαζε τότε τους Έλληνες ως τεμπέληδες και την Ελλάδα ως διεφθαρμένη χώρα, επιδιώκει να παρουσιάσει τώρα την Κύπρο ως πλυντήριο εγκληματικού χρήματος προκειμένου φυσικά να διώξει τα ρωσικά κεφάλαια, να την εξουθενώσει οικονομικά και να παραδοθεί αμαχητί στα γερμανικά συμφέροντα. Ελπίζουμε η πολιτικοοικονομική ηγεσία της Κύπρου να μην είναι τόσο γερμανόφιλη όσο η Ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: