25 Ιουλίου 2012


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΟΝ Δ.ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ


Με επιστολή τους στον μεγαλομέτοχο του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, οι εργαζόμενοι του ανταποκριτικού γραφείου της Θεσσαλονίκης ζητούν να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του σταθμού, ενώ ζητούν να αναθεωρήσει τη σκληρή απόφαση για κλείσιμο του παραρτήματος Θεσσαλονίκης.
Ολόκληρη η επιστολή:
Κύριε Κοντομηνά,
Με συνοπτικές διαδικασίες 18 εργαζόμενοι του σταθμού σας έμειναν στο δρόμο. Η Παρασκευή 20/ 07/2012 ήταν η αρχή για το πιο «ψυχρό» καλοκαίρι όπως φρόντισαν οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν. Έναν Ιούλη 19 χρόνια πριν κάποιος... «μεγάλος» Έλληνας επιχειρηματίας άνοιξε στη Θεσσαλονίκη ένα παράρτημα. Κατάφερε να αποδείξει ότι η ειδησεογραφία των αθηνοκεντρικών καναλιών έχει... χώρο και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Στην πορεία αυτό το γραφείο επανδρώθηκε, εξοπλίστηκε υλικοτεχνικά και έγινε ένα από τα πιο σοβαρά και δυνατά γραφεία στην Βόρειο Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 
Ο ΑLPHA Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από στελέχη ικανά να αντιμετωπίσουν την όποια δύσκολη κατάσταση. Ο ΑLPHA Θεσσαλονίκης δεν επιβίωσε απλά, αλλά καθιερώθηκε ως μία αυτόνομη, δυνατή και δεμένη ομάδα που παρήγαγε πάντα μεγάλο έργο στην Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο. Το δελτίο ειδήσεων του σταθμού αναπτύχθηκε και κέρδισε την μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών με την δουλειά και την ψυχή της Θεσσαλονίκης.
Γιατί κύριε Κοντομηνά κανένας δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει αυτό που οι υπάλληλοί σας στην Θεσσαλονίκη έχουν προσφέρει.
19 χρόνια καταθέτουν την ψυχή τους
19 χρόνια δίνουν το αίμα τους και θυσιάζουν οικογενειακές και προσωπικές στιγμές
19 χρόνια φροντίζουν την εικόνα σας χωρίς να απαιτούν μεγάλα οικονομικά οφέλη
19 χρόνια ρισκάρουν την ζωή τους στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης (σε εμπόλεμες ζώνες, σε πορείες, σε φυσικές καταστροφές κ.α)
19 χρόνια σας προσφέρουν την τιμή τους
19 χρόνια στέλνουν την εικόνα της άλλης μισής Ελλάδας
Κι όμως 19 χρόνια μετά το γραφείο της Θεσσαλονίκης κλείνει πρώτο. Και μάλιστα σε μία μέρα…..Γιατί??
Με την ελπίδα ότι θα αναθεωρήσετε την σκληρή αυτή απόφαση είμαστε εδώ και περιμένουμε την επαναλειτουργία του παραρτήματος Θεσσαλονίκης, μαζί και την ευκαιρία να επιβιώσουν οι οικογένειές μας.
Το καράβι που βουλιάζει το βλέπουμε. Απευθυνόμαστε στον καπετάνιο αλλά και στο υπόλοιπο πλήρωμα που συνεχίζει το ταξίδι. Αν και λοστρόμοι -όπως αποδείχτηκε για εσάς- οι εργαζόμενοι στην Θεσσαλονίκη, στις φουρτούνες ξέρουν να παλεύουν με τα κύματα…
ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ
ΣΤΑΘΜΟΥ ALPHA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πηγή: alterthess
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: