11 Φεβρουαρίου 2013

Και Ληστευμένοι και Δαρμένοι: Τι έγινε το Σάββατο 09/02/2013 στην Κηφισιά με τους Μικροομολογιούχους

Και Ληστευμένοι και Δαρμένοι: 
Τι έγινε το Σάββατο 09/02/2013 στην Κηφισιά με τους Μικροομολογιούχους



[Μέλη του ΕΠΑΜ Βόρειου Τομέα βρέθηκαν εκεί και συμπαραστάθηκαν στους συγκεντρωμένους που γνώρισαν
και αυτοί το βάναυσο πρόσωπο της καταστολής του κατοχικού καθεστώτος]
 
[Πηγή: Anti-ntp.net, 09/02/2013]

Το κράτος- πορτοφολάς έδειξε για μια ακόμη φορά το ταξικό του πρόσωπο. Μετά την καταλήστευση που υπέστησαν χιλιάδες μικροομολογιούχοι, τώρα τους δείχνει και τα “δημοκρατικά” δόντια του.
Παρακάτω φιλοξενούμε την καταγγελία που μας έστειλε συγγενής μικροομολογιούχου  που συμμετείχε στην σημερινή συγκέντρωση.
Τα γεγονότα εξελίχθησαν όταν φοβήθηκαν την προσέγγιση της ειρηνικής πορείας των διαμαρτυρόμενων συμπολιτών μας στη γειτονιά που βρίσκεται το σπίτι του Σαμαρά.
Μα τόσο πολύ φοβούνται τον οργισμένο λαό;
Παρακάτω η επιστολή- καταγγελία που δεχθήκαμε:
“ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 9/2/2013 
Το “δημοκρατικό” κράτος  στο οποίο διαβιούμε έδειξε για  άλλη μια φορά τα δόντια του. 
Θύματα αυτή  τη φορά είναι  οι μικρο-ομολογιούχοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για το κούρεμα που υπέστησαν τα ομόλογα τους . 
Κατόπιν της ειρηνικής συγκέντρωσής τους στο δημαρχείο Κηφισιάς, επακολούθησε ειρηνική πορεία προς το κέντρο της Κηφισιάς. 
Σύμφωνα με μαρτυρία μικρο-ομολογιούχου οι αστυνομικές δυνάμεις (τουλάχιστον 5 διμοιρίες των ΜΑΤ) δεν επέτρεψαν στην πορεία να προχωρήσει και επιτέθηκαν αναίτια στους διαδηλωτές επιρρίπτοντας χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, και ξύλο σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καθώς ο μικρότερος  ήταν 50 χρόνων! 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αστυνομικής βίας είναι ο βάναυσος ξυλοδαρμός μια γυναίκας 65 χρονών η οποία είχε την ατυχία να βρίσκεται μπροστά στο πανό. 
Ακολούθησαν σκηνές καθαρής “δημοκρατίας” με ξύλο στους διαδηλωτές, σπρώξιμο με τις ασπίδες, φυσουνιές,  κρότου λάμψεις, χημικά και συλλήψεις καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις προφανώς θεώρησαν ότι  αποτελούν κίνδυνο για τη “δημοκρατία” τα παραπάνω άτομα. 
Συγχαρητήρια για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού. “
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω καταγγέλει την βάναυση συμπεριφορά των δυνάμεων καταστολής του καθεστώτος, που για μια ακόμη φορά δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν μεγάλους ανθρώπους που διαδηλώνουν ειρηνικά.
Έχουμε την εφαρμογή του καθεστώτος του Νόμου και της Τάξης στις πλάτες μιας ομάδας συναθρώπων μας που το ίδιο το κράτος τους καταλήστεψε με το κούρεμα των ομολόγων τους.
Οι περισσότεροι από αυτούς όντας δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν το λάθος να εμπιστευθούν ένα κράτος- πορτοφολά που αφού τους απέσπασε βίαια και αρπακτικά τα χρήματα τους, τους ξυλοκοπεί γιατί διαμαρτύρονται για την κλοπή.
Όλος ο λαός, που αποτελεί το 99% της κοινωνίας πρέπει να ενωθεί και να διώξει με τις κλωτσιές ολους τους λήσταρχους , ντόπιους και ξένους, που εξουσιάζουν τις ζωές μας.
Να πάρουμε τις τύχες στα δικά μας χέρια!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: