6 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτη Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.(6/2/2013)

Έκτακτη Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας (6/2/2013)

epam2


Η Πολιτική Γραμματεία καλεί όλα τα μέλη των πυρήνων Αττικής του Ε.ΠΑ.Μ. να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των ναυτεργατών για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία και τη διεκδίκηση. Για την ύπαρξη των Συνδικάτων και των Συλλογικών Συμβάσεων.

Να προπαγανδίσουν την άποψή μας για αγωνιστική πατριωτική λαϊκή ενότητα από τα κάτω όλων των πολιτών στην πορεία προς τη Γενική Πολιτική Απεργία και τη λειτουργική κατάληψη των μέσων και των χώρων εργασίας από τους ίδιους τους εργαζόμενους ως όφελος του λαού.

Να αξιοποιήσουν την παναττική απεργία που κήρυξαν Γ.Σ.Ε.Ε. και ΑΔΕΔΥ, παρ’ ότι όψιμη,  για να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους ναυτεργάτες στο Λιμάνι, κατεβαίνοντας στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουν τα ναυτεργατικά και άλλα εργατικά σωματεία σήμερα Τετάρτη 6/2/13, και ώρα 10:00 π.μ., στον Άγιο Διονύσιο του Πειραιά (οδός Παπαστράτου, μεταξύ των οδών Θερμοπυλών & Δερβενακίων).

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να βρίσκεται σε εγρήγορση για την αποκάλυψη προβοκατσιών και την υπεράσπιση των κοινωνικών ελευθεριών και δικαιωμάτων που καταπατώνται με τον πλέον βάναυσο και απροκάλυπτο τρόπο, από το κατοχικό καθεστώς με την χρήση χουντικών νόμων που θέλουν τους εργαζόμενους στο «χακί» και την κοινωνία στον «γύψο».

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
6/2/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: