29 Ιουνίου 2012

Ελληνογερμανίδα ξυλοκοπήθηκε μετά το Γερμανία - Ελλάδα



Το αριστερό της μάτι έχει πρηστεί και φέρει τεράστιους μώλωπες. Η 19χρονη Ελληνογερμανίδα Αγκελίνα Λ., η οποία είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και ζει στην περιοχή Λίχτενράντε του Βερολίνου, δέχτηκε επίθεση την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα του Euro 2012 μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, επειδή... πανηγύριζε!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της γερμανικής Bild, την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, η Αγκελίνα παρακολουθούσε με φίλους...
τον αγώνα Γερμανία – Ελλάδα. Η ίδια υποστήριζε και τις δύο ομάδες και μάλιστα κρατούσε δύο σημαίες: μία γερμανική και μία ελληνική, όπως αναφέρει η ίδια.

«Όταν μπήκε το πρώτο γκολ για την Ελλάδα πανηγύρισα», δηλώνει και συνεχίζει: Ένας άνδρας που στεκόταν μπροστά της την έβρισε και τη διέταξε να απομακρύνει την ελληνική σημαία.

Μετά το τελικό αποτέλεσμα 4-2 υπέρ της Γερμανίας, η παρέα της Αγκελίνας απομακρύνθηκε από κοντά της, με αποτέλεσμα να μείνει μόνη της με άλλη μία φίλη της. Καθώς συζητούσε με τη φίλη της, κάποιος την γρονθοκόπησε ξαφνικά στο μάτι, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και ο δράστης να εξαφανιστεί.

Ασθενοφόρο κατέφτασε στο σημείο και την μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, είχαν σπάσει κόκαλα γύρω από το μάτι της και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στη διάρκεια της οποίας θα της τοποθετηθεί μια μεταλλική πλάκα στην περιοχή. Θα πρέπει να φοράει γυαλιά πλέον και θα της μείνει μόνιμα μια ουλή στο πρόσωπο, όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί.

«Τους επόμενους αγώνες θα τους παρακολουθήσω καλύτερα στο σπίτι μου», σχολιάζει, καταλήγοντας η 19χρονη.
tvxs

σημ. 1: Τη φωτογραφία της κοπέλας, αν και συνόδευε το κείμενο, θεώρησα αντιδεοντολογικό να αναδημοσιεύσω...
σημ. 2: Οι Λατίνοι  το περιέγραψαν με το hospes hostis. H μισαλλοδοξία έχει το ίδιο πρόσωπο, παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: