11 Μαρτίου 2013

Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 6 Μαρτίου το απόγευμα

Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου - Ε.ΠΑ.Μ., του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, των ΣΠΙΘΩΝ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων - ΑΝ.ΕΛ. έξω από το Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 6 Μαρτίου το απόγευμα

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ε.ΠΑ.Μ. και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και συγκεντρώθηκε από νωρίς έξω από το Μέγαρο Κατοχής (Μουσικής) όπου  όλες οι καθεστωτικές συνιστώσες, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, κυνικοί μνημονιακοί και επίδοξοι αντιμνημονιακοί συναθροίστηκαν για να τιμήσουν τον εμπνευστή τού «ανήκομεν στη Δύση», Κωνσταντίνο Καραμανλή.


 Η παρουσία μας ήταν δυναμική και σίγουρα οι καλεσμένοι που προσήλθαν στην εκδήλωση αισθάνθηκαν έντονα το μήνυμα των αποδοκιμασιών. 

[Περισσότερο φωτορεπορτάζ στην συνέχεια]








 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση στην είσοδο του Μεγάρου και υπήρξε μικρή ένταση όταν οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να διασχίσουν την Βασ. Σοφίας. Παρ’ όλα τα μέτρα, μια μικρή ομάδα διαδηλωτών μπόρεσε και έφθασε κοντά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό την ώρα που αυτοί έμπαιναν στο Μέγαρο φωνάζοντάς τους δυνατά «Προδότες, Προδότες».

Κατά την διάρκεια των μικροεπεισοδίων έγιναν συλλήψεις και προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.










Έξω από το Αστ. Τμήμα, όση ώρα κρατούντο οι συλληφθέντες, βρισκόντουσαν πολλά μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. και των ΑΝ.ΕΛ. για συμπαράσταση. Αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι αφού υπέβαλαν μήνυση για την παράνομη σύλληψή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: