14 Μαρτίου 2013

ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ


Εκλάβαμε  αυτήν την Ιδέα της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
·       των συναγωνιστών μας Νομικών του Νομικού τμήματος  
·       του συναγωνιστή μας και εξαίρετου Νομικού μας Μάριου Μαρινάκου                      
·       αλλά και των άλλων νομικών μας
                  σαν Δράση,  Αντίδραση,  Αντίσταση,
σαν ΟΠΛΟ του ΜΕΤΩΠΟΥ ενάντια στον Πάνοπλο Εχθρό μας,
την Δοσιλογική τρικομματική κυβέρνηση  και τους δανειστές μας που σαν Κέρβερος φυλάει τα συμφέροντα τους  και κατασπαράζει το μεγαλύτερο μέρος του Λαού μας.
Ο όγκος της δουλειάς πολύς . Η πείρα μικρή. Η απειρία μεγάλη. Το εγχείρημα πρωτόγνωρο δίχως ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ.
Αιτήσεις , δικαιολογητικά , εκκαθαριστικά , συρρέουν απ΄όλη την Ελλάδα.
Όλοι όσοι βοηθήσαμε  από την αρχή μέχρι το τέλος της προσπάθειας αυτής, για να υλοποιηθεί αυτή η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ , δουλέψαμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ , κλέβοντας από τον ύπνο μας και βάζοντας πίσω πολλές από τις υποχρεώσεις μας.
Ακούσαμε τα δικαιολογημένα παράπονα του κόσμου - για την καθυστέρηση της Αγωγής, που γεμάτος αγωνία περίμενε την κατάθεσή της. Δεν πτοηθήκαμε όμως, συνεχίσαμε με ……….…ΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Δικαιολογήσαμε τα παράπονα, γιατί ο κόσμος δεν ήξερε,  - μα ούτε και μεις όταν την δουλεύαμε - πόσο χρόνο απαιτούσε, πόσα προβλήματα ζητούσαν λύσεις, πόσες γνώσεις Πληροφορικής ήταν απαραίτητες και αν δεν ήταν ο Πυλώνας μας, ο συναγωνιστής μας Δημήτρης Γεωργίου, θα καταθέταμε την Αγωγή σ ΄ ένα χρόνο.
Μέσα από όλα αυτά φτάσαμε στο Τέλος του δρόμου.
Τι απομένει ; Απομένει ένας Κωδικός, για να μπορέσει να κατατεθεί ηλεκτρονικά για ν΄ αποφύγουμε το μεγάλο κόστος μιας Αγωγής χιλιάδων σελίδων και των αντιγράφων τους. 
Αλλά ακόμη και αυτό να μην γίνει εφικτό, θα προχωρήσουμε με τον συνηθισμένο τρόπο.  Τώρα γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να γίνει  από την Αρχή και σε άλλους Νομικούς Αγώνες.
Και σε άλλες, μα ιδιαίτερα  σε αυτήν την Δράση, νοιώσαμε τι σημαίνει ν΄ αγωνίζεσαι και να συν-αγωνίζεσαι, να σε πιάνει απογοήτευση και το ψυχικό σθένος του συναγωνιστή σου νάναι ο γεμιστήρας στο όπλο σου για να πετύχεις τον στόχο.
Δεθήκαμε, μ΄αυτό το δέσιμο που μόνο η Κοινή Αγωνία και ο Κοινός Αγώνας δένει και ατσαλώνει τους Συναγωνιστές μεταξύ τους.
Αυτό   τ ο   δ έ σ ι μ ο    είναι η δικιά μας Περιουσία και την Καταθέτουμε στην Τράπεζα του  Ενιαίου Παλλαικού  Μετώπου,  που μόνο αυτό ξέρει να την εμπνέει και να την φυλάει…  
Συναγωνιστικά εκ μέρους όλων των εθελοντών
Ελπίδα Λέκκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: