7 Μαρτίου 2013

Συγκεντρώσεις Εφέδρων και Μονίμων των Ενόπλων Δυνάμεων το Σάββατο 9/3/2013 - Το Ε.ΠΑ.Μ. ΣτηρίζειΕιδοποίηση Από Σύνδεσμο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων
Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπέρ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι "θερμοκέφαλοι".... Η δικαιολογία περί "εκτέλεσης διαταγών" δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ' όψιν τους.

Τα πράγματα έχουν "τρόπο", αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν.

Σημείωση του epambp: Μεγάλες κινητοποιήσεις όλων των ενώσεων εφέδρων και μονίμων στρατιωτικών θα γίνουν το Σάββατο 9 Μαρτίου.
Στις 15.30 μ.μ. υπάρχει συγκέντρωση στο Άγαλμα του Κολοκοτρώνη και στις 16:00 μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Το Ε.ΠΑ.Μ. στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις και θα είμαστε όλοι εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: