11 Οκτωβρίου 2013

Προβολή της ταινίας "Ο Πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο κι ένας πόλεμος" ("Wag the Dog") την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου


Η Πολιτιστική Λέσχη του ΕΠΑΜ ΒΤ συνεχίζει τις κυριακάτικες προβολές ταινιών στα γραφεία μας, Σαλαμίνος 36 - Πλ. Αγ. Λαύρας στο Μαρούσι. 

Αυτή την 
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μμ, προβάλλεται η πολιτική σάτιρα "Ο Πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο κι ένας πόλεμος" ("Wag the Dog") σε σκηνοθεσία του Μπάρι Λέβινσον, με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, τον Ντάστιν Χόφμαν και άλλους γνωστούς ηθοποιούς.
Δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ, ξεσπάει ένα ροζ σκάνδαλο, που απειλεί να αποδυναμώσει την υποψηφιότητα του Προέδρου για μια δεύτερη θητεία. Τότε καλείται στον Λευκό Οίκο ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Κόνραντ Μπριν (Ρόμπερτ ντε Νίρο), ο επιτυχημένος επαγγελματίας στη διευθέτηση έκτακτων καταστάσεων με την εκπληκτική ικανότητα να χειραγωγεί τους πολιτικούς, τον Τύπο και – το πιο σημαντικό – τον αμερικανικό λαό.
Ο Κόνραντ αποπροσανατολίζει έντεχνα την κοινή γνώμη μετατοπίζοντας την προσοχή της από το πρόσωπο του Προέδρου σε μια άλλη, σπουδαιότερη και καλύτερη ιστορία: έναν κατασκευασμένο πόλεμο. Με τη βοήθεια του Στάνλεϊ Μος (Ντάστιν Χόφμαν), ενός φημισμένου παραγωγού του Χόλιγουντ, ο Μπριν συγκεντρώνει μια ασυνήθιστη ομάδα, που ενορχηστρώνει μια μοναδική παγκόσμια σύρραξη…

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους. Πείτε το και στους φίλους σας. Θα υπάρχουν καφές, αναψυκτικά και σνακς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: