6 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ  ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Την Κυριακή 7 Απρίλη οι Επιτροπές Αγώνα, λαϊκές συνελεύσεις και πρωτοβουλίες της Αττικής που στηρίζουν την ανακήρυξη του Απρίλη σαν μήνα προειδοποιητικής λαϊκής στάσης πληρωμών, συνδιοργανώνουν μαζί με πρωτοβάθμια σωματεία και ομοσπονδίες, συγκέντρωση στα προπύλαια στις 6 το απόγευμα και πορεία στο Σύνταγμα.
Η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, η επιβολή μισθών πείνας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η φοροληστεία και τα χαράτσια, οι απολύσεις κι η ανεργία, η επίθεση της εργοδοσίας στους χώρους δουλειάς, η διάλυση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι “ελεύθερες” αγορές, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και κοινωνικών αγαθών (υγεία, παιδεία, νερό, ενέργεια, κλπ), το κλείσιμο επιχειρήσεων, η απαξίωση και η προοπτική κατασχέσεων ιδιωτικών περιουσιών, κλοπή καταθέσεων.
Όλα τούτα είναι υλικές εκδηλώσεις της καινούργιας κατοχής που βιώνει ο λαός μας, όπως ακριβώς και οι Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) ή οι Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) που καταργούν τόσο την Εθνική Κυριαρχία όσο και το ενιαίο της Εθνικής  Επικράτειας. Που λεηλατούν κυριολεκτικά τα δικαιώματα, τα εισοδήματα, τις ζωές, την ίδια την πατρίδα μας, και χρειάζονται απάντηση:
Απάντηση είναι  ο παλλαϊκός ξεσηκωμός, η Γενική Πολιτική Απεργία, και οι λειτουργικές καταλήψεις  χώρων εργασίας με στόχο την Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Για να διαγράψουμε μονομερώς  χρέος , δανειακές συμβάσεις και  μνημόνια. Να στείλουμε τους δωσίλογους στη δικαιοσύνη, να επιβάλλουμε σεισάχθεια στα χρέη που δένουν χειροπόδαρα το Λαό. Να φέρουμε την Λευτεριά και την Δημοκρατία στον τόπο.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ να συμβάλλουν στην επιτυχία της συγκέντρωσης συμμετέχοντας με τα σήματα κ τα σύμβολά μας.
Χώρος προσυγκέντρωσης  μας, η Πλατεία Κοραή στη στάση μετρό “Πανεπιστήμιο”  στις 5.15μμ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
6 Απρίλη 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: