21 Ιουλίου 2013

Θάσος: Υπάλληλος του ΤΑΙΠΕΔ έφυγε "καροτσάκι" από τους κατοίκους


Θάσος: Υπάλληλος του ΤΑΙΠΕΔ έφυγε "καροτσάκι" από τους κατοίκους



Με το... ίδιο καράβι και χωρίς να λάβει κανένα στοιχείο, επέστρεψε ο υπάλληλος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα το πρωί.

Στο δημαρχείο της Θάσου από νωρίς είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, ο οποίος περίμενε τον συγκεκριμένο υπάλληλο για να του εκφράσει την αντίθεσή του στις πωλήσεις που αφορούν το νησί της Θάσου, αλλά και για να τον εμποδίσει να πάρει τα στοιχεία που ήθελε.

Γύρω στις 11:30 έφτασε στο δήμο Θάσου, φανερά απορημένος από τη «θερμή υποδοχή» των κατοίκων του νησιού, καθώς όπως δήλωσε μέχρι χθες μιλούσε με τον δήμαρχο της Θάσου και δεν του είχε εκφράσει κάποια αντίθεση ως προς τη σημερινή συνάντηση, κάτι όμως που αμέσως αρνήθηκε ενώπιόν του ο ίδιος ο δήμαρχος.

Στη συνέχεια κι αφού στην ουσία εκδιώχθηκε από το πλήθος, οδηγήθηκε στο λιμάνι με τη συνοδεία 10 περίπου ατόμων, τα οποία και μίλησαν μαζί του για αρκετή ώρα, ζητώντας του να μεταβιβάσει στην επιχείρηση, στην οποία είναι εργαζόμενος, το κλίμα που συνάντησε αλλά και να μη πατήσει κανένας άλλος συνάδελφός του στο νησί, γιατί θα έχει την ίδια αντιμετώπιση.

Στο τέλος της συζήτησης λέχθηκε από τον υπάλληλο του ΤΑΙΠΕΔ ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο κόσμος της Θάσου δεν θέλει την ανάπτυξη, καθώς θα δημιουργηθούν 2.000 θέσεις εργασίας(!!!), καθώς και ότι δεν πρόκειται να πουληθούν εκτάσεις αλλά θα διαχειριστούν από το ΤΑΙΠΕΔ (δεν έλεγε όμως στο πως θα γίνει η «διαχείριση»).

Ακόμη ανέφερε ότι οι εκτάσεις αυτές έχουν προκύψει μετά από νέα χάραξη που έχει γίνει και αφορά ακίνητα που ανήκουν στο δημόσιο και είναι 50 μέτρα από τη θάλασσα... Κάτι που φυσικά δεν είναι αληθές.

Τέλος ανέφερε πως σκοπός την επίσκεψής του ήταν να πάρει στοιχεία για τους όρους δόμησης, αλλά και για το αν είναι προστατευόμενα μέρη, καθώς χρειάζεται επίσημα έγγραφα από τον δήμο, μιας και δεν μπορεί να τα πάρει από τα αρμόδια υπουργεία(!!!)

Φυσικά όλα αυτά εξόργισαν ακόμα περισσότερο τον κόσμο, ο οποίος τον έβαλε στο καράβι και τον αποχαιρέτησαν με "θερμές ευχές"!!!



Θάλεια


Δεν υπάρχουν σχόλια: