27 Ιουλίου 2012

Λεφτά για ντόπα υπάρχουν 

 Ο Δημήτρης Χονδροκούκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και αποκλείεται από την αποστολή της ελληνικής ομάδας που μετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ευτυχώς που ο Χονδροκούκης και η Παπαχρήστου δεν είχαν πάει ακόμα στο Λονδίνο και γλιτώσαμε τα έξοδα για τα αεροπορικά εισιτήρια. Ο αποκλεισμός του Δημήτρη Χονδροκούκη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σκληρός και άδικος. Είναι ένα παιδί. Δεν ήξερε τι έπαιρνε. Μαζί με το γάλα και το κουλούρι, του έδωσαν και στανοζολόλη.
Να ζητήσει συγγνώμη ο Χονδροκούκης και να τον στείλουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μαζί με την Παπαχρήστου. Που κι αυτή -όπως είπε ο προπονητής της- ένα παιδί είναι. Με πρόωρη ανάπτυξη.
Το μεγάλο λάθος του Χονδροκούκη ήταν που πιάστηκε ντοπαρισμένος. Γιατί όλοι οι πρωταθλητές ντοπαρισμένοι είναι. Αλλά φροντίζουν να...
μην πιάνονται. Όχι σαν το χαϊβάνι το δικό μας.
Οπότε, ο Χονδροκούκης δεν πρέπει να τιμωρηθεί επειδή έπαιρνε αναβολικά αλλά επειδή τον έπιασαν.
Από την άλλη, ο Χονδροκούκης βρέθηκε ντοπαρισμένος με ουσία που χορηγείται σε άλογα. Άρα, είναι ζωόφιλος. Ας του το αναγνωρίσουν αυτό τουλάχιστον.
Εν τω μεταξύ, με τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου έγινε χαμός -και πολλοί δηλώνουν την συμπαράστασή τους στην αθλήτρια και ζητάνε να πάει στο Λονδίνο- αλλά για τον Χονδροκούκη δεν νοιάστηκε κανείς. Λες και δεν υπάρχει.
Είμαι έξαλλος με την αδιαφορία για τον Χονδροκούκη.
Είναι σεξιστικό να ενδιαφέρονται πολιτικοί και πολίτες για την Παπαχρήστου και να αδιαφορούν εντελώς για τον Χονδροκούκη.
Εντάξει, είναι καλλίπυγος η Παπαχρήστου αλλά έτσι είναι η φύση: Οι γυναίκες έχουν βυζιά και καμπύλες και οι άνδρες δεν έχουν. Τι να κάνουμε τώρα; Άνθρωποι είμαστε κι εμείς.
Αφού όλοι οι πρωταθλητές είναι ντοπαρισμένοι, να πάει ο Χονδροκούκης στο Λονδίνο.
Αλλά και η Παπαχρήστου να πάει στο Λονδίνο γιατί όλοι οι πρωταθλητές -εκτός από ντοπαρισμένοι- είναι και ρατσιστές.
Εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά δεν είναι ρατσιστές οι σκυλάραπες που τρέχουν στα 100 μέτρα;
Αν τύχει και υπάρχει λευκός στη γραμμή της εκκίνησης, τον κοιτάνε οι αραπάδες λες και τους έχει σκοτώσει τη μάνα.
Έχετε δει πως κοιτάνε οι κιτρινιάρηδες πρωταθλητές τους λευκούς; Λες και είναι υπεύθυνοι για τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα.
Και οι λευκοί, όμως, κοιτάνε τους μαύρους και τους σχιστομάτηδες πρωταθλητές σαν να είναι υπηρέτες.
Ποια συναδέλφωση των λαών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αηδίες; Όλοι οι πρωταθλητές -άσπροι, μαύροι και κίτρινοι- μισούν κάθε άλλη φυλή.
Αν δεν σκεφτόντουσαν τα χρήματα των χορηγών, οι μαύροι θα ξεκοίλιαζαν τους λευκούς με μαχαίρια στη γραμμή της αφετηρίας και οι λευκοί θα τσεκούρωναν τους μαύρους στη διάρκεια της κούρσας.
Βέβαια, αυτό θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτό το ξενέρωμα να βλέπεις μερικούς τουμπανιασμένους -από τη ντόπα- μαντραχαλάδες να τρέχουν σαν να έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους.
Ας τελειώνουμε με τον ρατσισμό. Αφού είμαστε όλοι ρατσιστές. Απλά, δεν είμαστε χαζοί να το λέμε δεξιά κι αριστερά και να το γράφουμε στο twitter.


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: