1 Ιουλίου 2012

 ΧΩΝΙ:ΣΠΑΜΕ ΤΟΝ CODEΧ ALIMENTARIUS


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
Συνεργάτης των Ναζί -µέσα από τη φυλακή- εµπνεύστηκε τον CODEX ALIMENTARIUS,  για να ελέγξει τον κόσµο... µέσω της τροφής !!!
«Τρία δισεκατοµµύρια θάνατοι θα προκληθούν από υποσιτισµό και χρόνιες ασθένειες ως το 2020». Αυτή είναι η εκτίµηση της κοινής έρευνας του Παγκόσµιου Οργανισµού Υγείας και του Οργανισµού Τροφίµων και Γεωργίας. Ο αριθµός προκαλεί σοκ και σύµφωνα µε την ιατρό δρ. Rima Laibow, ιατρική διευθύντρια του ιδρύµατος National Solutions και του Συµβουλίου Πιστοποίησης Νευροθεραπείας, συνδέεται άµεσα µε την εφαρµογή της οδηγίας περί µεταλλικών ουσιών και βιταµινών του Codex Alimentarius, του ∆ιατροφικού Κώδικα που έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και στον οποίο συµµετέχουν οι περισσότερες χώρες... του κόσµου.
«Αν υπολογίσει κανείς τους αριθµούς» που εκτιµούν από κοινού ο Παγκόσµιος Οργανισµός Υγείας και ο Οργανισµός Τροφίµων και Γεωργίας, 3 δισεκατοµµύρια άνθρωποι θα πεθάνουν, «το 1 δισεκατοµµύριο λόγω ασιτίας και 2 δισεκατοµµύρια ως αποτέλεσµα ασθενειών εξαιτίας του υποσιτισµού, όπως καρκίνος, καρδιοαγγειακές παθήσεις και διαβήτης».
Σε διάλεξή της, που οργανώθηκε από την Εθνική Εταιρία ∆ιατροφολόγων των ΗΠΑ το 2005, η Rima Laibow εξηγεί µε ποιο τρόπο η εφαρµογή του Codex Alimentarius δεν σχετίζεται µε την προστασία της δηµόσιας υγείας και των καταναλωτών αλλά µε την κερδοφορία µεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ιδιαίτερα των φαρµακευτικών, καθώς και την προσπάθεια ελέγχου του παγκόσµιου πληθυσµού.
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: