29 Αυγούστου 2013

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Το KINHMA ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  καταγγέλλει την απαράδεκτη στρατιωτική προετοιμασία των ΗΠΑ-Ε.Ε. με την συνεργασία των αμερικανόδουλων ηγεσιών των κρατών του Κόλπου για επέμβαση κατά της Συρίας.
Η επαπειλούμενη στρατιωτική επέμβαση γίνεται με πρόσχημα την κατηγορία περί χρήσης χημικών όπλων από της Συριακές ένοπλες δυνάμεις.
Μία υπόθεση που παραμένει σκοτεινή και τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια δείχνουν ολοένα και περισσότερο ένα σενάριο που είναι αντίγραφο αυτού   της επέμβασης στο Ιράκ.
Λόγω της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους ιμπεριαλιστές οξύνεται, στόχος τους είναι η ανακατανομή του ελέγχου των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής και το μοίρασμα των αγορών καθώς και ο έλεγχος   μεταφοράς των προϊόντων. 
Στην βαθιά καπιταλιστική κρίση είναι αδήριτη ανάγκη να κινηθεί η πολεμική βιομηχανία των ιμπεριαλιστών καταστρέφοντας λαούς.
Η σύνθετη κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα δημιουργήσει μύρια δεινά στους λαούς της περιοχής. 
Δεν πρόκειται να εξαιρεθεί η χώρα μας, ούτε και η Κύπρος, από τα τυχοδιωκτικά σχέδια των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που συνεργάζονται άψογα με  τα πολιτικά ανδρείκελα που μας κυβερνούν. 
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω  καλεί τον ελληνικό λαό να αντιδράσει αποφασιστικά καταδικάζοντας κάθε συμμετοχή της Ελλάδας  στην προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας  στον δοκιμαζόμενο λαό της Συρίας.
Απαιτούμε :
  • Κλείσιμο όλων των Νατοϊκών βάσεων στην χώρα μας
  • Καμία διευκόλυνση στους ιμπεριαλιστές
  • Καμία συμμετοχή στα σχέδια της επέμβασης

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
29/08/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: