5 Αυγούστου 2013

Αποδοκίμασαν τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στο Ηρώδειο (VIDEO)

Αποδοκίμασαν τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στο Ηρώδειο (VIDEO)

[Πηγή: NEWSIT, 05.08.2013]
Έντονα αποδοκιμάστηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος κατά την ομιλία του στην έναρξη του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας στο Ηρώδειο, το βράδυ της Κυριακής, 04/08/2013.
Τη στιγμή που ο Πάνος Παναγιωτόπουλος κάλεσε τους φιλοσόφους να βοηθήσουν «να γίνει ο κόσμος μας πιο δίκαιος και πιο ανθρώπινος» ξέσπασαν οι πρώτες αποδοκιμασίες, ενώ έγιναν ακόμη περισσότερες όταν κλείνοντας την ομιλία του, καλωσόρισε τους συνέδρους εκ μέρους της κυβέρνησης και εξ ονόματος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.


«Φτάνει» και «τέλος» ακουγόταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Πολιτισμού, ενώ ο ίδιος αντέδρασε λέγοντας πως «δεν αξίζει να χαλάμε μια τέτοια εκδήλωση».



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Το 23ο παγκόσμιο φιλοσοφίας θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου και θα φιλοξενηθεί στην φιλοσοφική σχολή Αθηνών, αλλά και στην Πνύκα, το Λύκειο του Αριστοτέλη και την Ακαδημία του Πλάτωνος. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Ηρώδειο σείστηκε από τις αποδοκιμασίες! Το μικρό βιντεάκι ούτε στο παραμικρό δεν μπόρεσε να αποτυπώσει το τι έγινε! Οι ελληνόφωνοι σύνεδροι, κι όχι μόνο, αποδοκίμασαν εντονότατα όχι μόνο τον Υπουργό πολιτισμού, αλλά στο σύνολό της την Κυβέρνηση, και τον παρευρισκόμενο βεβαίως Υφυπουργό Παιδείας, και ιδιαιτέρως τον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά! Σε ένα συνέδριο με τίτλο "Η φιλοσοφία ως έρευνα και τρόπος ζωής", ο τρόπος ζωής των μνημονίων, των απολύσεων, του ψεύδους και της ευτέλειας απορρίφθηκε όχι μόνο μέσω φιλοσοφικών εισηγήσεων, αλλά επίσης μέσω και των εν λόγω αποδοκιμασιών και σφυριγμάτων, και με ηχηρές παραινέσεις, όπως: "πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ"! Στο χώρο βρίσκονταν αποκλειστικά σύνεδροι. Ήταν συγκινητικό ότι ο κόσμος της φιλοσοφίας ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ αποδοκίμασε την πολιτική ευτέλεια, στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια! [παρευρισκόμενος]