17 Ιουνίου 2013

ΤΩΡΑ: ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!

ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!

Πηγή Φωτο: iefimerida
Άγριος προπηλακισμός του Προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη από συνάδελφους δημοσιογράφους και στενούς συνεργάτες, του προκειμένου να μην διακόψει την προκλητική εκπομπή της Έλλης Στάη στην υπό κατάληψη ΕΡΤ. 
Από αυτόπτες μάρτυρες πληροφορηθήκαμε ότι στις 8.30 περίπου τους γνωστοποιήθηκε ότι η Ε. Στάη είχε ξεκινήσει εκπομπή με δικούς της καλεσμένους εν αγνοία της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Το επεισόδιο αυτό αποτελεί τη συνέχεια αυθαίρετων πράξεων του διευθυντή ειδήσεων, όπως και εγκάθετων δημοσιογράφων, οι οποίοι ελέγχουν τη ροή του προγράμματος της ΕΡΤ, υπακούοντας σε εντολές του Μεγάρου Μαξίμου, παρά και ενάντια στις προθέσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Εντολή άνωθεν και έξωθεν ήταν εξ αρχής να μην ανοίξουν τα μικρόφωνα στην κοινωνία και τα προβλήματά της, να περιορίσουν το αποκαλούμενο απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ σε πασαρέλα επισήμων καθ’ υπόδειξη της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με στόχο να μετατραπεί σε ένα μνημόσυνο για την ΕΡΤ.
Αυτό αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Παρά το γεγονός πως τα συνδικαλιστικά όργανα της ΕΡΤ δεν επέτρεπαν την εμφάνιση της κ. Στάη, το κλειστό κύκλωμα των εγκάθετων δημοσιογράφων της ΕΡΤ, συνωμότησε να την βγάλει στον αέρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη του Προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Μόλις εκείνος αντελήφθη πως η εκπομπή είναι στον αέρα, κατέβηκε στο control, και ζήτησε από τους συνεργάτες του να διακόψουν την εκπομπή βάζοντας διαφημίσεις, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για την ενημέρωσή του.
Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, ο κ. Καλφαγιάννης απαίτησε τη διακοπή της ΕΚΠΟΜΠΗΣ. Την ίδια στιγμή ομάδα του control, προπηλακίζοντάς τον, τον έκλεισε σε δωμάτιο του 1ου ορόφου, δίπλα στο studio. Εκείνος πήδηξε από το παράθυρο του 1ου ορόφου, ανέβηκε στον 2ο όροφο και προσπάθησε να μπει στο studio για να σταματήσει την εκπομπή. Τον απώθησαν βίαια δημοσιογράφοι και ομάδα συνεργατών του, τον χτύπησαν στη μέση και τραβώντας τον μακριά από το studio, τον οδήγησαν με βίαιο τρόπο στο γραφείο του. 
Ο ίδιος - σε έξαλλη κατάσταση - τους απεκάλεσε χαρακτηριστικά προδότες.
Το περιστατικό αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην υπό κατάληψη ΕΡΤ: από τη μια η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων που παλεύει για μια αληθινά δημόσια ΕΡΤ, στην υπηρεσία της κοινωνίας και του Ελληνικού λαού, και από την άλλη οι λιγοστοί εγκάθετοι δημοσιογράφοι, διορισμένοι από τα κόμματα της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, που ελέγχουν τη ροή του προγράμματος της ΕΡΤ και επιχειρούν με κάθε τρόπο να εκφυλιστεί ο αγώνας των εργαζομένων.
Άξιος ο μισθός τους!!
Να δούμε όμως, πώς θα γλυτώσουν από τον κόσμο που είναι τόσο μέσα, όσο και έξω από την ΕΡΤ.

[Πηγή: epammes, 17/06/2013]

Δεν υπάρχουν σχόλια: