12 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ είναι η φωνή των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο



 Το πραξικόπημα της κυβέρνησης δεν θα περάσει.

Η ΕΡΤ είναι η φωνή των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι γνωστό ότι στην εποχή μας η Δημοκρατία δεν καταργείται με τα τανκς αλλά με τον έλεγχο της ενημέρωσης.
Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι η απόφαση της κυβέρνησης, για "ξαφνικό θάνατο" της Δημόσιας Τηλεόρασης, αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα στη δημοκρατία και αποκαλύπτει τα σχέδια της, για ελεγχόμενη ενημέρωση μέσω των ιδιωτικών ΜΜΕ, και των ιδιοκτητών τους (Αλαφούζος- Μπόμπολας - Βαρδινογιάννης κ.λπ.), τα συμφέροντα των οποίων είναι σε πλήρη εξάρτηση με την εκάστοτε κυβέρνηση.
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, λόγω των επικείμενων αρνητικών εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα, που περιμένουν τον Ελληνικό λαό, η κυβέρνηση αποφασίζει να κλείσει την ΕΡΤ όχι γιατί ανακάλυψε «πάρτι αδιαφάνειας», αλλά γιατί θέλει ένα λαό αποχαυνωμένο και εκχυδαϊσμένο, με προγράμματα «ριάλιτι» και λούμπεν υπό την καθοδήγηση δημοσιογράφων που εδώ και χρόνια δεν τιμούν το λειτούργημά τους, αφού γνωρίζουν μόνο ένα αφεντικό: το χρήμα.
Το πραξικόπημα αυτό δεν μπορεί να περάσει. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν ήδη προχωρήσει σε λειτουργική κατάληψη του Ραδιομεγάρου και έχουν ήδη ζητήσει την συμπαράσταση μας. Ας αρπάξουμε την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός πραγματικά ελεύθερου φορέα ο οποίος θα είναι στα χέρια του ΛΑΟΥ και μπορεί να δώσει το έναυσμα για Γενική Πολιτική Απεργία .
Το Ε.ΠΑ.Μ άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των εργαζομένων με κινητοποίηση μελών και φίλων του Μετώπου, και κατά εκατοντάδες βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου, με επικεφαλής τον Γ.Γ, Δ.Καζάκη και κλιμάκιο της Πολιτικής Γραμματείας. Η κινητοποίηση είναι διαρκής, η συμμετοχή όλων μας αναγκαία.

Όλος ο λαός στην Αγία Παρασκευή!

Θα νικήσουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: